Noe hun kan vokse opp med

  • 19.03.2017 // 22:47

Jeg virkelig elsker når en uke avsluttes med en dag som denne. Vi bestemte oss rundt frokostbordet for at vi skulle ta å dele opp noen skiver med brød og ta oss en tur bort til andedammen. Vi var jammen ikke de eneste som hadde tenkt den tanken, fordi der borte var det masse folk som stod med poser med brød av samme grunn som oss, nemlig for mating av ender. Tipper at absolutt alle fugler som hører til der er mette og fornøyde i kveld!

Lille S liker at det skjer litt, så at hun fikk komme opp fra vognen for å se på disse skapningene som kappsvømte og vagget rundt etter brødbiter var stas. Det er litt sånne ting jeg ønsker at hun skal få vokse opp med, det at vi kan ta oss en tur ut til for eksempel andedammen, bare for å ha noe å finne på en dag. Frisk luft er jo så deilig♥

2 kommentarer

allyouneednowislove

20.03.2017 // 05:12

hørtes veldig koselig ut :) gleder meg til å få egne barn å mate svaner med

Iselin Renée

20.03.2017 // 14:56

Så koselig :D
Mitt navn er Simona, er 20 og kommer fra Sandefjord. Her bor jeg sammen med forloveden min Aleksander og sammen har vi en datter som er født i september 2016. Jeg skriver hovedsakelig om hverdagen som mamma, deler litt bilder, tanker og meninger og ting som ellers interesserer meg. Sommeren 2017 blir det bryllup, noe vi ser veldig frem til og som også kommer til å blogges litt om.
hits